Konsultaatiot ja ajanvaraukset

Suuren kysynnän vuoksi emme voi pitää kaikkia aikoja tarjolla nettiajanvarauksessa tai yleisessä asiakaspalvelunumerossa. Vain tätä kautta voimme varmistaa laajojen, monialaisten hoitojen sujuvuuden ja optimaalisen hoito -aikataulun hoidossa oleville potilaillemme sekä varmistaa potilaillemme avun akuuteissa tilanteissa.

Pidämme tätä varten ajanvarauskirjoilla “lukittuja” vara-aikoja, joita vapautamme uusille konsultaatioille aina seuraavalle viikolle.

Meillä on lisäksi käytössä jonotuslista, josta kontaktoimme vapautuville ajoille potilaita jotka ovat ilmaisseet halukkuutensa aiempaan konsultaatioon. Jonolistalle voit ilmoittautua terveystalon puhelinajanvarauksessa tai täyttämällä tämän nettisivun “ota yhteyttä” -lomakkeen

Ei siis kannata lannistua vaikka nettiajanvaraus näyttäisi, että seuraava vapaa aika menisi pidemmälle. Saamme käytännössä aina järjestymään mahdollisuuden aiempaan konsultaatioon.

Hoidossa oleville potilaille meillä on lisäksi käytössä oma kommunikaatiokanava akuuttitapauksia varten. Voit luottaa siihen, että saat meihin aina yhteyden mikäli sille on tarvetta

OTA YHTEYTTÄ

Seuraava
Seuraava

Implanttihoidon käsikirja