Luennointi ja koulutustoiminta

Timo esiintyy säännöllisesti luennoitsijana koulutustilaisuuksissa Suomessa ja kansainvälisesti. Timo kuuluu muun muassa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian, ITI (International Team for Implantology) ja useiden muiden ammatillista jatkokoulutusta järjestävien organisaatioiden koulututtajayhteisöihin.
Timo on toiminut Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian protetiikan ja purentafysiologian jaoston hallituksessa ja tällä hetkellä Implantologian jaoston hallituksessa.

Lisäksi Proesthetics Oy järjestää omia koulutustilaisuuksia ja seminaareja.
Olemme järjestäneet koulutuksia mm. yhteistyössä Zürichin yliopiston kanssa, jossa pienelle ryhmälle suomalaisia implantologian huippuosaajia tarjoutui tilaisuus kokemusten vaihtoon ja menetelmien opiskeluun yhdessä maailman laajuisesti implantologian edelläkävijänä pidetyistä laitoksista. Tätä koulutusyhteistyötä Zürichin yliopiston kanssa jatketaan myös tulevaisuudessa.

Viime vuosina implanttihoidot, digitaaliset teknologiat hammaslääketieteessä, 3D tulostus ja CAD/CAM -menetelmät hammaslääketieteessä, sekä vaativien proteettisten- ja implanttihoitokokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus ovat olleet kysytyimpiä luento- ja koulutusteemoja.